Foto tarieven en vergoedingen

Vijfweekse cursus Mindful Walk, Mindful Run en Mindful Cycling

De cursus Mindful Walk, Mindful Run en Mindful Cycling is een vijfweekse cursus (5 x 1,5 uur). Samen met anderen in een groep, in de buitenlucht, wandelen, hardlopen of fietsen en ondertussen bezig zijn met je welzijn en gezondheid. Minder STRESS, meer ENERGIE! In de cursus oefen je veel met de ademhaling zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Voor meer informatie: vijfweekse  cursussen
Vijfweekse cursus in groepsverband
We hebben steeds een actueel aanbod van cursussen in Harderwijk, Ermelo en Nunspeet. Kijk op agenda voor startdata.

Tarief: € 95,00 incl. BTW*, maximaal acht personen.
* Bedrijven excl. BTW

Wil je de cursus volgen met een eigen groepje, bijvoorbeeld familie, vrienden of collega's? Vanaf vier personen zoeken we samen met je naar een startdatum en locatie die jou goed uitkomt.


Vijfweekse cursus individueel
Wil je liever niet in een groep de cursus volgen maar geef je er de voorkeur aan om individueel aan de gang te gaan? Dan is dat ook één op één mogelijk. We zoeken dan samen met jou een geschikte startdatum.

Tarief: € 225,00 incl. BTW*
* Bedrijven excl. BTW


Individuele Mindful Run Wandelcoaching

Een individueel Wandelcoaching traject bestaat vijf wekelijkse sessies van twee uur, na een maand gevolgd door een afrondende bijeenkomst van eveneens twee uur. Wij gaan samen 1:1 op pad, de natuur in. Wandelen in combinatie met ademhalingstechnieken, mindfulness en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). De coaching staat daarmee in het teken van werken aan emotioneel en fysiek herstel met 100% aandacht voor jou. Voorafgaand bespreken we tijdens een intakegesprek je coachingsvraag. Het programma dat je gaat volgen, stemmen we hier op af in de vorm van maatwerk. Voor meer informatie over Mindful Run Wandelcoaching: 
Mindful Run coaching

Tarief: € 900,00 incl. BTW*
* Bedrijven excl. btw


Clinics en Events

Clinic
Regelmatig organiseren we een inspirerende clinic van 1,5 uur, voor zowel particuliere deelnemers als bedrijven. Hierin maak je kennis met de methode van Mindful Run, Mindful Walk of Mindful Cycling. Daarna kun je zelf bepalen of je ook de 5-weekse cursus gaat volgen. Indien je hebt deelgenomen aan een clinic en daarna een 5-weekse cursus gaat volgen, wordt de € 15,00 in mindering gebracht op het cursustarief. Kijk op agenda  voor actuele data of neem contact met ons voor een clinic 'op maat'.

Tarief: € 15,00 incl. BTW*
* Bedrijven excl. btw

Mindful Run en Walk Ouder-Kind Clinic
Hoe leuk is het om als ouder met je kind iets te doen wat niet als standaard omschreven kan worden? In de buitenlucht en in de natuur plezier maken, verrassende oefeningen doen, echte aandacht voor elkaar! Dat is wat je doet tijdens deze Ouder-Kind Clinic. 1,5 uur even geen telefoon, tv of tablet maar kennis maken met de beginselen van de Mindful Run- of Mindful Walk methode. Kijk op agenda voor een datum of neem contact met ons op voor 'maatwerk'. Voor meer informatie: Ouder-kind Clinic.

Tarief: € 15,00 incl. BTW*
* Bedrijven excl. btw

Mindful trailRun Clinic
Deze clinic van 2,5 uur is een uitdaging voor iedere deelnemer die kennis wil maken met de trailrunning. In deze uitgebreide Clinic zijn de technieken van de Mindful Run en trailRunning samengekomen waarbij trailruntechnieken, mindfulness, yoga en ademhalingstechnieken aan bod komen. Door middel van mindfulness en de juiste ademhaling is het mogelijk om een stuk efficiënter met je energie om te gaan. Na de clinic gaan we de technieken toepassen in een echte Mindful trailRun. Kijk voor meer informatie: Mindful trailRun.

Tarief: € 35,00 incl. BTW*
* Bedrijven excl. btw

Event
Voor oud-cursisten organiseren we regelmatig een (terugkom)event. Dit kunnen thema-Runs, thema-Walks of trailRuns zijn die aangepast worden aan het seizoen, de omgeving of de maan- en zonstand. Dit is bij uitstek de gelegenheid voor zowel de oud-cursisten en oud-deelnemers als voor de instructeurs om elkaar weer te spreken en de de cursus- of clinic-inhoud weer te herhalen en te verversen. Een echt nascholingsevent.

Tarief: € 10,00 incl. BTW*
* Bedrijven excl. btw


Vergoedingen

Overweeg je om een een cursus te gaan volgen of een coachingstraject in te gaan? Dan betekent dat niet per se dat je ook alles zelf hoeft te betalen. Naast het mogelijke voordeel van de aftrekbare particuliere (studie)kosten bij jouw belastingaangifte, kun je ook via diverse instanties voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komen. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, kun je jouw verzoek bijvoorbeeld voorleggen bij de volgende instanties:

Werkgever  
Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling (talentmanagement, communicatieve vaardigheden, stressreductie, grenzen stellen, acquisitietraining, conflictmanagement, duurzame inzetbaarheid) van de werknemers. Overleg met jouw leidinggevende in hoeverre de organisatie een professioneel coachingstraject hier ook onder vindt vallen. De kans is groot dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt. Of ga een gesprek aan met de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een reïntegratietraject. Vraag het gerust even na. De declaratie wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd. De inhoud van het traject blijft tussen ons.

Belastingdienst
Als ondernemer of officieel geregistreerde zzp’er zijn de fiscale aftrekmogelijkheden in de regel groter dan voor particulieren. Zo kun je zakelijke coaching aftrekken bij de belastingaangifte. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Voor ondernemers en zzp’ers zijn de tarieven aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Ook de omzetbelasting (21%) is terug te vorderen bij de Belastingdienst.

PGB of het UWV
Leef je op dit moment met een persoonsgebonden budget? Dan kun je de kosten, onder bepaalde voorwaarden, vergoed krijgen via het PGB. Ben je op dit moment werkloos en ontvang je een uitkering? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van jouw herstel en reïntegratie. Via een individueel reïntegratie-overeenkomst reserveert het UWV een budget om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.

Zorgverzekering
De coaching van Mindful Run behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Afhankelijk van het soort polis kan het zijn dat dit soort kosten wel opgenomen zijn in het aanvullende pakket. Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden.