Wie ben ik?

Ik ben Jolanda de Bruin. Samen met mijn partner Dennis Leemeijer heb ik in 2018 de opleiding tot Mindful Walk- en Mindful Run instructeur gevolgd. Ik ben hier zo enthousiast over dat ik besloten heb om ook de opleiding tot Mindful Run Wandelcoach te gaan doen.

Wat spreekt mij hierin zo aan, zul je denken? Daarin spelen verschillende aspecten een rol. Ik ben graag in de natuur, elk seizoen heeft zijn eigen charme. Mindfulness speelt een belangrijke rol in mijn dagelijkse leven: voelen, stilstaan bij het nu. Yoga doe ik al jaren, zelfs al tijdens mijn zwangerschap, het helpt mij om mijn grenzen te voelen. De ene dag ben ik in balans, de andere dag niet, het is zoals het is. Daarnaast is hardlopen een passie voor mij, het maakt dat ik me gezond voel, ik ben lekker buiten.

Wandelen maakt dat ik onthaast, ik zie meer en ik maak volop gebruik van mijn zintuigen. Ik heb meerdere honden gehad, maar toen ik geen hond meer had merkte ik pas wat een ontspanning het wandelen me altijd gegeven heeft. Ik ben snel weer gaan wandelen, ook zonder hond.

Naast al dit moois heb ik ook nog een prachtig gezin waar ik van geniet. En een heerlijke tuin. Ik ben me zeer bewust van de geweldige natuur om ons heen: bos, heide, water (lekker zeilen!).

Ik help mensen uit hun comfortzone te stappen en zichzelf uit te dagen door letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Daarbij goed gebruik makend van ademhalingstechnieken, mindfulness, yoga en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). De cursussen en de coaching die ik heb mogen geven, maken ook dat ik telkens weer nieuwe inzichten krijg en me blijf ontwikkelen. Ik ben dankbaar dat ik die kennis en ervaring met jou kan delen.

Ik hoop dat ik je mag ontmoeten tijdens een Mindful Run of een Mindful Walk cursus. Voor Wandelcoaching kun je altijd een vrijblijvende intake aanvragen.

 

   

 

 

 

 

                                 Jolandapluktuin