Kopfoto clinics zakelijk1

Vitaliteit op het werk: Mindful Run en Mindful Walk

Een prettige samenwerking voor werknemer én werkgever bepaalt het succes van veel organisaties.
Wie werk en leven op een gebalanceerde manier met elkaar weet te combineren, blijft gezond en productief, is flexibel en blijft zich doorontwikkelen.

Staat in jouw organisatie preventie hoog in het vaandel? Hecht je als werkgever waarde aan het welzijn, de vitaliteit en de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van jouw medewerkers?

Dan is een Mindful Walk - of Mindful Run Clinic interessant voor jou in de preventieve én curatieve sfeer. 

Focus op Bewegen biedt met Mindful Run Harderwijk haar Clinics aan door gecertificeerde Mindful Run instructeurs. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat jouw medewerkers kwalitatieve instructies krijgen van kwalitatief opgeleide instructeurs die Mindful Run als leefstijl hebben geadopteerd. Zij weten hoe zij een veilige, plezierige en verantwoorde omgeving kunnen creëren voor uw medewerkers.

In onze 1,5 uur durende Clinics passen wij het beproefde Mindful Run concept toe en laten de medewerkers kennis maken met de effectiviteit van een uitgebalanceerd samenspel van de juiste ademhalingstechnieken, mindfulness, wandel- of hardloop techniek en vertrouwen. Door fysieke oefeningen, ademhalingstechnieken en een korte meditatie, ervaart men hoe plezier maken en innerlijke rust samen kunnen gaan. Je kunt gebruik maken van de voordelen van Mindful Run op het werk op verschillende manieren:

Je kunt ervoor kiezen om een of meerdere keren een Mindful Walk of Mindful Run Clinic op jullie eigen locatie te laten verzorgen. 

Je kunt er ook voor kiezen om dit in de vorm van een "Lunch-Clinic" te doen. De werkgever voorziet in een gezonde lunch en de Mindful Run instructeurs bouwen daar een Mindful Clinic omheen. Op deze wijze vallen gezond eten en bewegen op een speelse en natuurlijke manier samen.

Wil je juist 'los' van je eigen bedrijf of instelling, dan zoeken we in overleg een geschikte locatie of kunnen we de Clinics aanbieden op onze eigen buitenlocaties in Harderwijk, Ermelo en Nunspeet.

Wij horen graag jouw wensen zodat wij een voorstel op maat kunnen maken.

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactformulier


captcharefresh

Wanneer kun je PowerWalken?

Maandag 19:00-20:00 uur
Verzamelen: parkeerplaats zwembad de Sypel, Harderwijk

Dinsdag 09:00-10:00 uur
Verzamelen: parkeerplaats Trimbaan Harderwijk

 

 

 


Oprichters van
   Focus op Bewegen en
      Mindful Run Harderwijk
                           Jolanda oprichter FOB

Jolanda de Bruin

                              Dennis oprichter FOB2

   Dennis Leemeijer

1 voetfoto clinic voor bedrijven1

2 voetfoto clinic voor bedrijven1