Volg de Mindful Run Cursus bij de instructeurs  van Mindful Run Harderwijk. Wij bieden de cursussen aan in Harderwijk, Nunspeet en Ermelo. De prachtige ligging van deze Veluwse dorpen en mooie oude vissersstad te midden van de Veluwse bossen, zandverstuivingen, de Flevopolder en de randmeren, geven aan iedere cursusdag in de natuur iets extra’s. 

Deze cursus Mindful Run is geschikt voor de beginnende of gevorderde hardloper. Door de cursus leer je ervaren hoe de combinatie van Mindfulness, Yoga en een goede loop- en ademhalingstechniek, bijdragen aan minder stress en meer energie.

Volg de Mindful Walk cursus bij de  instructeurs van Mindful Run Harderwijk. Wij bieden de cursus aan in Harderwijk, Nunspeet en Ermelo. De prachtige ligging van deze Veluwse dorpen en mooie oude vissersstad te midden van de Veluwse bossen, zandverstuivingen, de Flevopolder en de randmeren geven aan iedere cursusdag in de natuur iets extra’s.


Mindful Walk: Meer dan gewoon wandelen
Wandelen is hip. We worden ons steeds meer bewust dat een gezonde levensstijl belangrijk is. In de maakbaarheid van de huidige maatschappij is er behoefte aan ontspannen en de hectiek van alle dag loslaten. Bewegen in het ‘hier en nu’ met een juiste ademhaling helpt. Hoe zit dat met wandelen?

Wandelen is makkelijk toe te passen in je leven: je kan het doen op ieder moment van de dag, in je eentje, met een vriend, of in een groep. In de natuur of in de stad. Buiten zijn, bewegen en de wind door je haren voelen, is gratis. Je zit niet vast aan een abonnement zoals bij een sportschool en je kosten zijn laag.

Maar de essentiële startersvraag is: “Loop je hard of loop je vanuit je hart?”

Volg de Mindful PowerWalk cursus bij de instructeurs van Mindful Run Harderwijk. Wij bieden de cursus aan in Harderwijk, Nunspeet en Ermelo. De prachtige ligging van deze Veluwse dorpen en mooi oude vissersstad te midden van de Veluwse bossen, zandverstuivingen, de Flevopolder en de randmeren geven aan iedere cursusdag in de natuur iets extra’s.

Deze cursus Mindful PowerWalk is gericht op wandelaars die fysiek de lat wat hoger willen leggen maar waarvoor hardlopen (nog) te hoog gegrepen is. Tijdens de cursus word je geholpen in het hier en nu te zijn. Je ervaart hoe de combinatie van Mindfulness en een goede looptechniek en -ademhaling bijdragen aan minder stress en meer energie.

 

 

 


Oprichters van
   Focus op Bewegen en
      Mindful Run Harderwijk
                           Jolanda oprichter FOB

Jolanda de Bruin

                              Dennis oprichter FOB2

   Dennis Leemeijer

1 voetfoto Mindful Cycling

2 voetfoto Mindful Cycling